Lindy

Äh kom, vi går och tar lite ravve.
Men hallå, glömde ju visa bilder från bråvalla. Bråvalla som var helt kaos, helt galet sjukt, fullt av skratt, springa runt i leran och leta nya spännande människor, åka karusell sista natten högt över Norrköping och man bara skrattar och skriker för man har fått i sig lite för mycket vin i kroppen men är så himla glad ändå, när vi delade på raviolibrukar varje dag, satte oss på marken och blåste såpbubblor tills människor kollade konstigt och irriterat på oss, sprang hand i hand till spelningar som vi var sena till, ramlade i leran och kunde inte sluta skratta, klagan, skriken, lyckan och det där sunkiga livet och glittriga kristaller i pannan, det är helt okej.
 
Jag och Julia sista kvällen, någongång halv 6 på morgonen och fortfaranade lyckliga. (älskar killen i stolen bakom)
 
Någon natt där man tänkte "oh fan va fett det här ser ut" och knäppte en bild, favoritbilden från hela festivalen troligtvis.
 
Julias och mitt underbara tält, så otroligt litet och där inne kunde man inte andas när man vaknade. Men vi dekorerade med en blomsterrabatt och ljusslingor.
 
Från när vi dansade och hade den där shitlivetärsåjävlabrajustnu-känslan.
 
#1 - Linnea

Oh ja, frozen yoghurt är riktigt gott :)

#2 - FrökenTV, bloggen om tv och film

Fina bilder

#3 - MALIN

Önskar att jag också var där! Ville så himla gärna se Lana del rey!

#4 - Sofia

Åh så kul!!

#5 - Linda [fotoblogg]

ÅÅh så avis, såg fett roligt ut!

#6 - Fani

Lät som du hade det bra på Bråvalla :D Också nöjd med årets festival och hade jättekul! Synd bara att det inte var bättre väder och det tråkiga som inträffade fredagen.

#7 - Johanna

Alltså åh vad härligt. Önskar verkligen att jag var där!

#8 - natalie

skulle också ha velat befinna mig på bråvalla!