Lindy

Studenten
"Nej börja inte gråta, då kommer jag också gråta och då går det inte att sluta."
 
Studenten, den där tiden som man pratat om huuur länge som helst och shit vad vi har längtat. Vi har pratat, planerat och varit spända. Och nu, allt är över. Som en tomhet som sliter tag i en inifrån och som vägrar släppa. Hallå, vad hände.
 
13 juni och vi alla fyller upp våra champangeglas vid frukost, fnittriga och sedan beger vi oss mot kyrkan. Det är vi, vi som går med vita klänningar och hatten på huvudet. Glada och bara så himla pepp på allt.
Dagen kändes som 10 minuter, allt gick så fort. Vi sprang ner för trapporna, alla de människorna som betyder så otroligt mycket för mig och som blivit min tid de senaste 3 åren. Vi sprang genom de öppna dörrarna och ut, ut till folkhavet där alla våra familjer stod, vi skrek av lycka och skrattade så det gjorde ont om kinderna. Vi var så lyckliga. Åka flak och dricka ännu mer champange, kan ha varit den bästa tiden i mitt liv utan att ljuga.
 
Men vi grät, och vi var lyckliga. Dagen bestod av miljoner känslor i magen som slogs omkring, man grät för att man lämnade sin trygghet och allt man kände till, för att man lämnade de man älskade och för att vissa flyttar iväg. 
 
Nu står vi kanske lite vilsna och frånvarande kvar, vi vet inte vad vi vill göra med livet eller hur det ens kommer att bli av. Men livet löser sig alltid, vägen kommer inte vara spikrak och man kommer absolut inte hamna där man tror att man kommer hamna. Det känns jobbigt i bröstet men hallå, vi har faktiskt möjligheter att göra precis vad vi vill nu, vi är lite utav fria. Och hela ES11b är så fina människor så det blir någonting bra utav de alla, och förresten, lycka till i framtiden fina vänner.
 
 
 
Och den där jobbiga biten, att inte vara omringad av de där som har varit en lite extra varmt om hjärtat, vi som har gjort så otroligt mycket saker ihop. Tack för dessa 3 år och för att jag har fått lära känna världens finaste människor, verkligen. Fler år ska det bli, detta är bara början! Jag älskar er, forever diamonds.
(bild lånad av Caroline http://carrostyle.devote.se) På hennes blogg kan ni även se världens bästa film som hon gjorde om våran studentvecka (!!)