Lindy

Alanya 2014
För ungefär en vecka sen kom vi hem från Alanya, och jag vill bara tillbaka.
Allt från att nervöst gå på planet från Sverige till att springa på äventyr om nätterna var underbart. Att äta ute på resturang varje dag och bara andas in den varma luften och njuta av någonting annat än vardagen för en gångs skull. Trevliga människor, för många drinkar, timmar på stranden och bada i havet, skratta ihop på hotellrummet när vi la på det sista av eyelinern på våra ögonlock innan vi sprang ut för att se vad alanyas uteliv hade att erbjuda, finns inte direkt ord. Vill bara mest tillbaka, tack Julia för denna resa. Du är bra du. 
 
AlanyaNu är vi äntligen borta från Sverige i några dagar! 
Kan inte annat än att känna lyckorus när man vaknar på morgonen och har en hel dag med sol och bad framför sig.
Såhär har ungefär varje kväll sett ut, stora drinkar och människor som dansar runtom, gatorna som aldrig sover och konstant trevliga och glada människor.


Och inte tala om maten här, åh vill bosätta mig här ett tag. 

Hoppas ni mår bra, kramar.


Ett pirr i magen och jag längtar.
Sensommar och jag tillbringar vardagarna vid maskinen på verkstan, trivs faktiskt t.om oftast. Springer ner på stan efter jobbet eller tillbringar tid på annat håll.
Packar just nu väskan för fullt för på söndag flyger jag och en kär vän till Alanya, och herregud vad kul vi ska ha, så jag längtar. VI SKA DRICKA VIN OM KVÄLLARNA OCH MÅ SÅ BRA.
Jag som längtat att fara härifrån för iallafall ett litet tag, står inte ut mer.
 
Förövringt så såg jag ut såhär för några dagar sen, den där hatten är som fastlimmad på mitt huvud skulle man kunna säga.
 
Hatt-bik bok//kavalj-ginatricot//vit tröja-secondhand//skor-dinsko