Lindy

Studenten var en tid att minnas.
 
Fick förfrågan om jag inte hade fler bilder från studenten, och visst har jag det!
Studenten, veckan av mitt liv som innehöll alla känslor som fanns. Va bra allt va!
Och här är väl ett litet smakprov på allt vad vi nu gjorde, ni e bäst.
 
Studentlunchen, fina Evelina! // & en selfie
 
Hela härliga gänget, studentfrukosten! Champange och peppade människor halv 8 på morgonen!
 
Jag, Evelina (hästen) & Miriam // Mösspåtagningen och vi var glada. // Studentbrännboll  i fina vädet! // Jag och Linnéa på flaket efter vi sprungit ut!
 
På någon toa när vi var som gladast!
 
Underbara människor <3 // På flaket, åhååå roligast stunden i mitt liv. // #selfie // Jag och Emilia någon natt när donken var nära!
 
 Älsklingar.
 
 Och sist men inte minst (men såklart bäst) Carolina, världens finaste vän och jag, efter min studentmottagning, precis innan vi satte oss på bussen in till stan med hela kvällen/natten framför oss.
 
 
Kan bara sammanfatta studenten med ett enda ord, ofattbar.
jag vill se dig nu.
 
Semestern är slut och jag står på verkstan igen och räknar timmarna tills jag får gå hem och måla.
 
Jag har insett till min stora förvåning att jag gillar rutiner, att jag gillar att gå upp 05.45 på morgonen även om jag knappt kan hålla ögonen öppna innan klockan 09:30. För jag gör faktiskt någonting, jag drar nytta av det som dom kallar tid, blir motiverad, vill måla, vill fotografera, vill möblera om hela rummet, pyssla ihop nya smycken, vill laga nyttiga recept, ut och springa. Ja jag vet inte ibland tror jag att jag mår bra av att vara upptagen hela tiden. Och med upptagen menar jag att göra saker jag mår bra av.
 
Funderar dessutom på att byta spår helt, strunta litegrann i fotograferingen och lägga mer tid på stora tavlor och bara måla. För trots allt så stillar det tankarna för ett tag.