Lindy

Äh kom, vi går och tar lite ravve.
Men hallå, glömde ju visa bilder från bråvalla. Bråvalla som var helt kaos, helt galet sjukt, fullt av skratt, springa runt i leran och leta nya spännande människor, åka karusell sista natten högt över Norrköping och man bara skrattar och skriker för man har fått i sig lite för mycket vin i kroppen men är så himla glad ändå, när vi delade på raviolibrukar varje dag, satte oss på marken och blåste såpbubblor tills människor kollade konstigt och irriterat på oss, sprang hand i hand till spelningar som vi var sena till, ramlade i leran och kunde inte sluta skratta, klagan, skriken, lyckan och det där sunkiga livet och glittriga kristaller i pannan, det är helt okej.
 
Jag och Julia sista kvällen, någongång halv 6 på morgonen och fortfaranade lyckliga. (älskar killen i stolen bakom)
 
Någon natt där man tänkte "oh fan va fett det här ser ut" och knäppte en bild, favoritbilden från hela festivalen troligtvis.
 
Julias och mitt underbara tält, så otroligt litet och där inne kunde man inte andas när man vaknade. Men vi dekorerade med en blomsterrabatt och ljusslingor.
 
Från när vi dansade och hade den där shitlivetärsåjävlabrajustnu-känslan.
 
Studentbalen 2014
Bättre sent än aldrig ellerhur?
Pysslade ihop en liten video från studentbalen, detta är när vi träffades innan och minglade och hade det trevligt! Hade tyvärr inte med kameran inne på själva balen men här är någonting iaf! Saknar de där människorna. <3