Lindy

I hela mitt liv.
Påskägg och godis, familjemys och nystädat rum. Pussar och gos.
 
Och så var det påsk, en överskattad helg med för mycket godis bara.
Men jag har sovit länge om dagarna, gosat i hans famn, sett filmer med bror in i natten och skrattat, firat andra bror som fyller år, ätit tårta och träffat släkten. En ultimat helg om man får fråga det.
 
Annars vill jag mest dricka vin och ha sommar i en park.
 
 
 
 
En ganska så gosig indian.
Bara en liten gnista.
 
Nu är det påsklov och jag har tid för annat. Jag har tid för att ligga kvar och sova länge i en varm säng med honom, jag har tid att sitta på fik halva dagarna, jag har tid för att fotografera och dricka vin i natten. Jag har tid att träffa vänner som inte setts på länge och tid att vara lycklig, tid att finnas.
Just nu är det natt och jag ska upp om för några timmar, men allt jag vill är att ha han här och kanske kramas litegrann. Smyga upp i natten och ta en kopp te, skratta i varandras armar och pussas. Saknar honom.
 
Och förresten, glöm inte bort min och Mirres fotoblogg Milimedia, klicka här!
In a room.
Och hur länge har man inte gått och drömt om ett par riktiga Dr martens?
Spanat runt och letat länge men aldrig riktigt slagit till för snålheten sätter gränserna.
Men idag mötte jag upp en jättetrevlig tjej som var trött på sina och hon log mot mig och var glad att dom passade mig bättre än henne så dom fick bli mina.
Superfina verkligen och passar mig perfekt.
Otroligt lycklig.
 
Mobilbilder är bättre än ingenting när kameran ligger i väskan hemma under sängen. Ska ta fram kameran imorgon och visa er bilder bilder bilder.
kram.