Lindy

Allting dör här, även stjärnorna.
 
 
 
När jag mår som bäst.
 
Jag tog bussen hem 9:30 och var klar med skolan för dagen, sol sol sol och väl ensam hemma, satte på kaffe, hämtade 4 täcken, 6 kuddar, dator och frukost. Hatt och solglajjor och en hel förmiddag på altanen med bon iver på högsta volym och solen som lämnade några svaga fräknar på näsan. Harry höll mig sällskap bland alla täcken och kände mest att där ville man kanske stanna för alltid.
Då när man sitter och ler och mår så bra, då man prioriterar sig själv och stänger av den där mobilen och bara är själv, jag, jag, jag och då mår man bra.
 
 

NU sätter jag ner foten och sätter stopp för allt, vill inte leva för den där obekväma känslan i magen, jag vill leva för solen ute på altanen med kaffet i handen, vill inte leva för att prioritera andras lycka för hallå fuck allting jag måste bli glad på riktigt ibland, som en väldigt bra vän sa "du ska tänka på dig själv för du är sämst på det". Till er alla, lev livet så ni blir sjukt jävla lyckliga på riktigt, annars spelar ju ingenting någon roll. 
 
 
 
#1 - Fani

Det där lät och såg verkligen grymt härligt ut du och så fin du är! :) Du passade verkligen skitbra i de där solglajjerna.
Och jättebra tänkt utav dej. Kämpa vidare! :-*

Svar: åh tack fina du!! hoppas du mår bra, miljoner kramar! <3
Linda

#2 - trixa

du är så bra

Svar: det är du som är det, alltid. <3
Linda

#3 - Linnéa Alpsten

Åh vilka härliga bilder :)

#4 - Johanna

Åh vad fint att sitta i solen på altanen.
Hoppas att känslan i magen försvinner, för du är så himla värd att vara lycklig på riktigt.
Ha det bäst, kram!

Svar: men alltså, tack så otroligt mycket fina du <3 <3 kram!
Linda

#5 - Natalie Salazar

härliga Bilder! :D
mhar det också snöat hos dig idag?

#6 - Natalie Salazar

härliga Bilder! :D
mhar det också snöat hos dig idag?

#7 - isabell

Tror det här var det bästa jag läst på väldigt länge. Fina fina du, du har så fruktansvärt rätt i allt. Du sätter liksom hur på mina känslor också, herregud. Så bra bara, ibland måste man inse att man själv också är viktig. Kram!

Svar: åh tack underbara du. Och precis som du säger, man själv är ju faktiskt jätteviktig! Du är huvudpersonen i ditt liv! Du är fin fin fin och bra, hoppas du ler och skrattar dig fram, miljoner kramar <3
Linda

#8 - Felicia

Du tar så bra bilder, och alltså sol och bon iver, och bara bäst ju!

SV: MEeeeeeeen naaaaj, ja jag bor i sthlm!! :D

puss